Ürünlerimiz
SÜTBEYAZ olarak üretim ve satışını yaptığımız bütün ürünlerimizde hiçbir katkı, kültür ve kimyasal kullanılmamaktadır.
Süt ve Süt Ürünlerimiz

SütBeyaz Ev Yoğurdu
Sütümüzden,doğal maya “Karamaya” ile mayalanarak üretilen,%100 Doğal Ev Yoğurdumuzdur. Katkı ve kültür kullanılmadan üretilmektedir.Yoğurdumuz,ambalaj açıldıktan(kaşıklandıktan)2-3 gün sonra ekşimeye başlar.Ancak bu,yoğurdumuzun bozulduğu anlamına gelmez.Yoğurdumuzu süzerek veya kaynatarak (ekşimik yaparak) tüketebilirsiniz.

Sütbeyaz Süzme Yoğurt
Doğal ev yoğurdumuzun süzülmesi ile elde edilir.Başka bir işlem yapılmaz.

Sütbeyaz Yayık Ayran
Sütbeyaz yoğurdumuzdan,yayıklanarak yapılan,yoğunluğu yüksek bir ürünümüzdür.hafif tuzlu olup,Çankırı mineralli kaya tuzu kullanılmaktadır.

Sütbeyaz Çiğ Süt
AB standartlarında üretim yapan onaylı, Ala Çiftlik den tedarik edilen çiğ sütlerimiz, kimyasal ve mikrobiyolojik analizleri yapılarak 3 .4 ve 5 kg’lık özel ambalajlarımızda soğuk zincir kırılmadan tüketime sunulmaktadır. Sütlerimizin “Yağ ve KM” oranları yüksek olup (ort. %4 ve üstü yağ), mikrobiyolojik değerleri sınır değerlerin çok altındadır. Ürün ile ilgili analiz değerleri, etiket üzerindeki karekodlarda kayıtlıdır.

Sütbeyaz Mayalı Peynir
Sütbeyaz sütümüzün, natürel işleme yöntemi ile pastörize edilerek, hiçbir katkı ve kültür kullanılmadan, şirden mayası ile mayalanarak üretilen, tam yağlı ve az tuzlu peynirimizdir. Salamurunda Çankırı mineralli kaya tuzu kullanılmaktadır.

SütBeyaz Kefir
Sütbeyaz sütümüzün, doğal kefir mayası ile mayalanması ile elde edilir. Kefirimiz, hafif seyreltilmiş yoğurt kıvamında, hoş ve kolay içimli bir ürünümüzdür. Evinizdeki meyvelerin suyu veya püreleriyle veya cacıklarınıza ilave edip daha sağlıklı ürünler elde ederek de tüketebilirsiniz.

Sütbeyaz Tereyağı
Katkı ve kültür kullanılmadan üretilen, 3 farklı tereyağımız vardır. Süt kaymağından yayık tereyağı (yoğurtla mayalanan)yayık tereyağı ve kolostrum tereyağımız tuzsuz ve az tuzlu olarak üretilmektedir. Tereyağlarımızın saflık oranları, 80%-85% arasındadır.

Sütbeyaz Sadeyağ
Sütbeyaz tereyağımızdan 99% ve üstü saflıkta üretilen ürünümüzdür.
Bitkisel Ürünlerimiz

Karakılçık Bulgur
Karakılçık bulgurumuz tamamen el işçiliği ile üretilmektedir. Haşlanıp gölgeye serilerek kurutulan buğdaylar, tavlanıp elle ovularak ve tokmaklarla dövülerek kabuğundan ayrılır ve taş değirmende kırıldıktan sonra tekrar serilerek savrulur.

Karakılçık Tarhana
Karakılçık tarhanamız için, karakılçık buğdayımızın içine bakliyatlar ilave edilir, taş değirmende 3 farklı kalibrede kırılır. Daha sonra yeşillikler, sebzeler, sütbeyaz yoğurt ve sütbeyaz sütümüz ilave edilerek yapılır. Un tarhanasından farklı ,besleyici ve lezzetli bir tarhanadır “sütbeyaz tarhana”.

Nohut Yerli Tohum
.....

Karakılçık Mantı
Mantımız, Karakılçık buğday unumuzdan,100% yerli sıfır yağlı dana kıymasından el işçiliği ile üretilir. Eriştelerimiz, hamur açımından kesim işlemine kadar bütün işlem el işçiliği yapılarak üretilir.

Karakılçık Tam Buğday Unu
Karakılçık buğdayımızın, taş değirmende öğütülmesi ile elde edilir.

Karakılçık Tam Buğday Ekmeği
Karakılçık tam buğday unumuzdan elde edilen “Ekşi Maya” ile mayalanarak, 26-27 saatlik bir süreçte üretilir. Gerçek ekşi mayalı tam buğday ekmeğinin oluşma safhasında ekşi maya, glüteni parçaladığından, ekşi mayalı tam buğday ekmeğinde glüten miktarı düşer.

Karakılçık Buğday
Karakılçık buğdayımız, Anadolumuzun genetiği değişmemiş(Siyez, Kavılca, Karakılçık, Sarıbuğday vd) gibi “Atalık”bir buğday çeşidimiz olup, tarlalarımızda yetiştirirken ,hayvan gübresinin dışında hiçbir endüstriyel kimyasal girdi kullanılmaz. Hasattan sonra, çevreden oluşabilecek bulaşma riskine karşılık, kalıntı analizleri yapılır. Karakılçık buğdayımızın buğday olarak ticari satışı yapılmamaktadır. Ancak sağlık sorunlarından kaynaklı ihtiyaç halinde (çim, çimsuyu) sağlık sorunu olan tüketicilerimize, gerekli miktar bedelsiz verilir.

Karakılçık Tam Buğday Yufka
Tam buğday yufkamız, Karakılçık tam buğday unumuzdan, köyde odun ateşi ile pişirilmesi ile yapılır. Yapımında sadece su ve karakılçık tam buğday unu kullanılır.
Fason Üretim ve Tedarik Ürünlerimiz

Tahin
100% 1. kalite yerli susamdan fason olarak ürettirdiğimiz, Yağ oranı yüksek olan bir ürünümüzdür.

Üzüm Pekmezi
Küçük hacimli üretimlerimiz, ürün çeşitliliği ile devam edecektir.

Antep Tatlı Biber Salçası
Katkı ve koruyucu kullanılmadan üretilen salça çeşitleri için, yöresel kooperatiflerle görüşmelerimiz sürmektedir. Deneme çalışmalarımızdan sonra fason üretim anlaşmaları yapılacaktır.

Antep Domates Salçası
Katkı ve koruyucu kullanılmadan üretilen salça çeşitleri için, yöresel kooperatiflerle görüşmelerimiz sürmektedir. Deneme çalışmalarımızdan sonra fason üretim anlaşmaları yapılacaktır.

Antep Acı Biber Salçası
Katkı ve koruyucu kullanılmadan üretilen salça çeşitleri için, yöresel kooperatiflerle görüşmelerimiz sürmektedir. Deneme çalışmalarımızdan sonra fason üretim anlaşmaları yapılacaktır.

Zeytin Yağı
2018 yılındaki deneme çalışmalarımızda ,sofralık zeytinlerden sıkılan erken hasat zeytinlerden,0.3 ve 0.4 asit kaliteli zeytinyağı elde edilmiş olup, takip eden yıllar için fason üretim miktarımızın arttırılması planlanmaktadır.

Doğal Sirke
Katkısız doğal sirkelerimizin fason üretimi için üretici firmalarla görüşmelerimiz devam ediyor.

Meyve Reçeli
Küçük hacimli üretimlerimiz, ürün çeşitliliği ile devam edecektir.

Asma Yaprağı
Erbaa/Tokat yaprağımız, müşterilerimiz tarafından beğeni almış ve kalitesini kanıtlamıştır. Takip eden yıllarda, Erbaa yaprağına ilaveten, Akhisar yaprağının da deneme satışları yapılacaktır.

Turşu Çeşitleri
Doğal sirkelerden turşu çeşitlerimiz, yeni çeşitlerimizle deneme ve üretim çalışmalarımız devam edecektir.
DİGER ÜRÜNLERİMİZ

Peynir çeşitleri
Yöresinden tedarik ettiğimiz peynir çeşitlerimiz, her yörenin kaliteli üretim yapan butik firmalarından temin edilmektedir.

Zeytin Çeşitlerimiz
Zeytin çeşitlerimiz, Gemlik ve Akhisar da kendi bahçesi olan üreticilerden tedarik edilmektedir.